Wołowina po burgundzku (bez glutenu)

Sposób przygotowania:

Zdjąć papierowe opakowanie, następnie przedziurawić górną folię lub lekko ją uchylić. Podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez 2-3 minuty (w wysokiej temperaturze). Spożyć zaraz po przygotowaniu (danie powinno być gorące).

Porcje

1 w opakowaniu

Cena za porcję

25 zł

SKU

162

Cena za opakowanie

25,00 

Liczba opakowań
Dodaj do koszyka
Gotowe do spożycia danie na bazie wołowiny

Skład: duszona wołowina 37,5% (mięso wołowe, woda, syrop glukozowy, sól, stabilizator: polifosforan sodu, modyfikowana skrobia kukurydziana), woda, marchew 14,5%, czerwone wino 11%, pomidory 5%, białka mleka, aromat naturalny, cebula, modyfikowana skrobia kukurydziana, masło, sól, zioła i przyprawy, substancja zagęszczająca: guma guar.
Wartość odżywczaw 100 gw 1 porcji (280 g)
Energia (kJ)325,1910,3
Energia (kcal)77215
Tłuszcze (g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
2,4
1,1
6,7
3,2
Węglowodany (g)
w tym cukry (g)
3,1
0,8
8,6
2,1
Błonnik (g)0,82,1
Białko (g)10,429,0
Sól (g)1,13,2

Masa netto opakowania: 280 g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (w temperaturze od 0°C do +4°C). Spożyć w ciągu 2 dni. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.