Risotto z pieczarkami

Sposób przygotowania:

Lekko uchylić pokrywkę opakowania, po czym wlać do niego około 90 ml wrzącej wody, całość dokładnie wymieszać łyżką i zamknąć pokrywkę. Odstawić na 20 minut, a następnie spożyć.

Porcje

2 w opakowaniu

Cena za porcję

18,5 zł

SKU

60

Cena za opakowanie

37,00 

Liczba opakowań
Dodaj do koszyka
Danie typu risotto, przygotowane z ekstrudowanego granulatu białka roślinnego i pieczarek

Skład: ekstrudowany granulat białka roślinnego [białka roślinne (soi, grochu), mąka pszenna z pszenicy durum, białka jaj w proszku, substancja zagęszczająca: karagen; aminokwasy: L-metionina, L-treonina]; białka pszenicy, śmietana w proszku, aromat, cebula, pieczarki 3,5%, sól, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, aminokwasy: DL-metionina, L-treonina, L-walina, L-lizyna; substancja zagęszczająca: guma guar; środki przeciwzbrylające: węglan magnezu, krzemionka koloidalna; przyprawy i zioła, fruktooligosacharydy. Może zawierać śladowe ilości: orzechów arachidowych, orzechów, ryb i skorupiaków.
Wartość odżywczaw 100 gw 1 porcji (37 g)
Energia (kJ)1489551
Energia (kcal)350130
Tłuszcze (g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
3,9
1,5
1,4
0,5
Węglowodany (g)
w tym cukry (g)
23
3,8
8,5
1,4
Błonnik (g)2,71
Białko (g)5420
Sól (g)3,91,4

Zawartość: 2 porcje po 37 g

Masa netto opakowania: 74 g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.