Mus kakaowy

Sposób przygotowania:

W shakerze wymieszać zawartość torebki ze 130 ml zimnej wody, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Aby uzyskać bardziej kremową konsystencję, do przygotowania deseru należy użyć miksera. Odstawić do lodówki na godzinę, spożyć schłodzone.

Porcje

7 w opakowaniu

Cena za porcję

14,14 zł

SKU

MS

Cena za opakowanie

99,00 

Liczba opakowań
Dodaj do koszyka
Proszek do przygotowania musu kakaowego, zawierający substancje słodzące

Skład: białka mleka (białka mleka, lecytyna sojowa), odtłuszczone kakao w proszku 27%, białka jaj w proszku, substancje zagęszczające: skrobia modyfikowana, karagen, fosforan sodu, ortofosforan sodu; odtłuszczone mleko w proszku, sól, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych i orzechów. Zawiera źródło fenyloalaniny. Zawiera cukry i substancje słodzące.
Wartość odżywczaw 100 gw 1 porcji (29,5 g)
Energia (kJ)1450428
Energia (kcal)347102
Tłuszcze (g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
3,5
2,1
1,0
0,6
Węglowodany (g)
w tym cukry (g)
12
2,8
3,6
0,8
Błonnik (g)9,52,8
Białko (g)6118
Sól (g)2,10,61

Zawartość: 7 saszetek po 29,5 g

Masa netto opakowania: 206,5 g

Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.